Caesar salad II

Caesar salad II

Caesar salad II

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

versgemalen peper
1 teentje knoflook
1 theelepel Worcestershiresaus
3 eetlepels rode wijnazijn
1 zeer zacht gekookt ei (1 minuut)
3/4 theelepel mosterd
1 middelgrote krop Romeinse sla, in stukjes van ± 5 cm
gescheurd
1/2 kop croûtons
1/2 citroen
Parmezaanse kaas

Bereiden

Mix de peper, geperste knoflook, Worcestershiresaus, azijn, het ei en de
mosterd in een kom. Droog de sla in een slacentrifuge of in een schone
theedoek,doe hem in grote slakom en strooi de croûtons erover.
Knijp citroensap over de groente en meng alles losjes.
Voeg de eidressing toe, meng alles goed en bestrooi met Parmezaanse
kaas.
Dien deze salade onmiddellijk op.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus